Főoldal

SZÁMÍTÓGÉP és
LAPTOP SZERVÍZ

Segítünk megoldani
informatikai problémáját!

SZOLGÁLTATÁSOK

Miben lehetünk a segítségére?

Magánszemélyeknek

Legyen bármilyen számítógépes problémája, szervizünk segít megoldást találni rá! Budapesten és vonzás körzetében, nem jelent gondot akár a helyszínen megjavítanunk az ön számítógépét.

Bővebben

Vállalkozásoknak

Tudjuk mennyire fontos a stabil informatikai rendszer, egy cég életében. Ezért munkánkkal megbízható IT infrastruktúra építésére törekszünk. Forduljon hozzánk informatikai problémájával, és megtaláljuk a megoldást!

Bővebben

Számítógép beszerzés

Nem mindig egyszerű az új számítógép beszerzése, és üzembe helyezése. Tőlünk minden szükséges segítséget meg kap ehhez. Bízza szakemberre új számítógépe beszerzését, és mi „kulcsra készen” leszállítjuk önnek.

Bővebben

Távoli segítségnyújtás

Tudta, hogy kisebb hibákat, könnyen távolról is orvosolni tudjuk? Ne fizessen, fölöslegesen, többlet költséget a helyszíni javításért, rendelje meg távoli segítségnyújtás szolgáltatásunkat, most!

Bővebben
06 30 711 8711 Hívjon fel és telefonon tájékoztatást adunk!

Miért válassza szervizünket?

Nekünk a munkánk a hivatásunk, ezért igyekszünk minden kérést maximálisan az Ön igényeit szem előtt tartva kiszolgálni.
Célunk, hogy megoldásokat szállítsunk a felmerül számítástechnikai problémákra, szakértelemmel, odafigyeléssel.
Reméljük stabil IT infrastruktúra építésével, és megbízható számítógépekkel, segítségére lehetünk az ÖN munkájának is.

Házhoz
megyünk

Több 1000
elégedett ügyfél

Megfizethető árak
óradíjak nélkül

7 éve az Önök
szolgálatában

Garanciát
vállalunk

Hiszünk a
korrektségben

SZERVIZÜNKRŐL MONDTÁK

Molnár Tibor - Ügyvezető Igazgató Molnár Lift Kft.

A PCFix Szerviz -től rendeltünk egy új számítógépet és a régi számítógépet is felgyorsították. Villám gyors lett mind kettő, és olyan profin állították be a gépeket, hogy szinte észre se vettük a változást. Ezenfelül utólag is segítségünkre voltak mindenben. Profi, korrekt csapat. Feltétlen ajánljuk őket!

Molnár Tibor – Ügyvezető Igazgató Molnár Lift Kft.

Szeder Ildikó - Ügyvezető Igazgató Ideál Sport Kft.

Péter külsőre egy jóképű, ”mai” fiatalember. Üti-vágja az informatikát, a világháló áttekinthetetlen dolgait. Nincs számára lehetetlen. De valójában belül több régmúlt tulajdonsággal rendelkezik: tisztelettudó, segítőkész, korrekt árat kér.
Fehér holló, én mondom!

Szeder Ildikó – Ügyvezető Igazgató Ideál Sport Kft.

Jámbor Viktor - Ügyvezető Igazgató MVFV Kft.

Nagyon elégedettek vagyunk a Pc Fix Szerviz szolgáltatásával. Már többször segítettek mind a számítógépek, mind a hálózat kijavításában. Gyorsak, megbízhatóak és még nem is drágák, annak ellenére, hogy házhoz jönnek! Csak ajánlani tudjuk Őket!

Jámbor Viktor – Ügyvezető Igazgató MVFV Kft.

Amiket érdemes tudni

Legújabb blogbejegyzések

Számítógép kezelésének alapjai

A cikkben végig vesszük a számítógép kezeléssel kapcsolatos alapfogalmakat. A cikk azon felhasználóknak lehet hasznos akik éppen most kezdtek foglalkozni a számítógép kezeléssel. PC: Az angol Personal Computer szó rövidítése….

Távsegítség a TeamViewer program használatával

A TeamViewer program segítségével, egy másik internethez csatlakoztatott számítógépet kezelhetünk távolról, úgy mintha a számítógép előtt ülnénk. Az irányításhoz szükséges a partner azonosító kódja, illetve jelszava. Az azonosító kódot automatikusan…