Vélemények rólunk

A PCFix Szerviz -től rendeltünk egy új számítógépet és a régi számítógépet is felgyorsították. Villám gyors lett mind kettő, és olyan profin állították be a gépeket, hogy szinte észre se vettük a változást. Ezenfelül utólag is segítségünkre voltak mindenben. Profi, korrekt csapat. Feltétlen ajánljuk őket!

Molnár Tibor
Ügyvezető Igazgató – Molnár Lift Kft.

Nagyon elégedettek vagyunk a Pc Fix Szerviz szolgáltatásával. Már többször segítettek mind a számítógépek, mind a hálózat kijavításában. Gyorsak, megbízhatóak és még nem is drágák, annak ellenére, hogy házhoz jönnek! Csak ajánlani tudjuk Őket!

Jámbor Viktor
Ügyvezető Igazgató – MVFV Kft.

Elismerésemet fejezem ki a PCFix Szerviz munkájáért. Nincs fölösleges duma, nincs ködösítés, gyors, lényegre törő, szakszerű és eredményes munkát tapasztaltam. Lehetetlennek tűnő problémákkal is bátran megküzdenek, és mindezt elfogadható áron. Csak így tovább!

Mayer István
„Fel a netre öregem” szerzője

Nagyon elégedett vagyok, mert ezt a fiatal szakember rögtön a lényeges kértdésekkel foglalkozik és képes szakszerüleg értelmezni a magamfajta idős internet- és számítógéphasználó problémáit.

Lakatos Tibor

Szívből ajánlom mindenkinek! Mindig pontos, precíz, megbízható. Ügyfélközpontú és megfizethető. Nem utolsó szempont, hogy a laikusok (mint én) nyelvén is kaphatunk szakmai segítséget. Mondhatni, hogy a szervíz minden szempontból maximálisan „felhasználóbarát”. Köszönöm, továbbra is számítok a pcfix-re. 🙂

Erdős Anita

Kedves Mindenki !
Madár Pétert, a PCFIXSzervíz vezetőjét, igen kíváló számítógépes szakembernek tartom, mindig, mindenkor, az összes felmerült problémát, nagyon ‘ ügyesen és gyorsan, megoldotta. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, hogy hívják Őt! Forduljanak hozzá bizalommal!

Csaba Edvi-Illés

Péter külsőre egy jóképű, ”mai” fiatalember. Üti-vágja az informatikát, a világháló áttekinthetetlen dolgait. Nincs számára lehetetlen. De valójában belül több régmúlt tulajdonsággal rendelkezik: tisztelettudó, segítőkész, korrekt árat kér. Fehér holló, én mondom!

Szeder Ildikó
Ügyvezető Igazgató – Ideál Sport Kft.

Maximálisan megbízható, kiváló szolgáltatás egy igazán barátságos és tisztességes szakembertől. Számítógép szervízelés és építés kapcsán vettem igénybe a szolgáltatást, mindkettő csillagos 5-ös!

Ádám Fellenbeck

Mindig lehet rájuk számítani, gyors és precíz munkavégzés! Csak ajánlani tudjuk annak, aki egy megbízható, ügyfélközpontú céget keres.

Makrovilág Utazási Iroda

Péter nagyon gyors és hatékony, szeretünk vele dolgozni. Nemcsak profi, de kedves is, egy igazi jelenség

Lajtos Gábor
Bilingua Fordítóiroda

Maximális elégedettség a részemről, maximális hozzáértés a Pcfix részéről! Nagyon segítőkész felhasználóbarát szolgáltatás ami házhoz jön és mindent gyorsan pontosan elintéz helyettünk reális áron! Még egy kis oktatást is kaptam hogy mi miért és hogyan működik a gépemen! Szívből ajánlom mindenkinek!!! Köszi Péter!

Deák Gábor
Inkasweet Kft.

Jó pár éve Péter tartja rendben, mindkét számítógépemet, a legnagyobb megelégedésemre. Minden jelentkező problémát orvosolni tud, annak ellenére, hogy a két gépen, egymástól eltérő rendszer fut. Személyesen záros határidőn belül, vagy távsegítséggel de a jelentkező hibákat gyorson orvosolja. Egyik legjobb döntésem volt, hogy évekkel ezelőtt az Ő telefonszámát hívtam fel.

Major Anna