számítógép szerelés

Számítógép szerelés
Javítása


A számítógép alkatrészeinek tesztelése, hibáinak feltárása. Hibás alkatrészek, beszerzése, javítása, cseréje. Gyakori problémák:Nem kapcsol be a PC, A monitoron nincs kép, de a számítógép elindult. Menetközben lefagy, kikapcsol, újraindul. A szokottabbnál lassabban működik.
Windows logo

operációs renszer
telepítése


Új számítógépére feltelepítjük a kívánt operációs rendszert (Windows 7, 8, 10), vagy igény esetén már meglévőt telepítjük újra. Ilyenkor gondosan ügyelünk régi beállításainak át importálásra, hogy a lehető leggördülékenyebb legyen a PC használata.
Számítógép vírus

Vírusok írtása
megelőzése


A számítógépes vírusok komoly fenyegetést jelentenek a számítógép számára. Jó hír viszont: a megfelelően karbantartott számítógépen minimálisra csökkenthető a vírusfertőzés kockázata. Hívjon minket és megszabadítjuk a kártevőkről!
rakéta

PC
Gyorsítása


A számítógép a használat során a nagyon lassan végzi el a kiadott utasításokat. Ilyenkor érdemes szakembere bízni a számítógép átfogó kiértékelését, finomhangolását, mely segít sebességének növekedésében, hogy újra élvezettel lehessen használni a PC -t.
táblagép telefon

Telefon, Táblagép
beállítása


Táblagépet vásárolt, de szeretné ha elmaragyáznák a működését, beállítanák a vezeték nélküli hálózatot, e-mail fiókot, facebookot. Kérdése van, de nincs kihez fordulnia? Hívjon és elvégezzük a szükséges beállításokat!
laptop hardver javítás

Laptop hardveres
hibák javítása


Szükség esetén finomelektorinkai szinten javítjuk a laptop hibás alkatrészeit. Szemben a komplett panel cserével, -melyet a legtöbb szerviz javasol. Fontos tudni, az ilyen jellegű javítás minden esetben műhely munkát igényel!. Laptop javítás Budapest.
számítógép konfigurácioó

Új Számítógép beszerzése
üzembehelyezése


Ha lecserélné, régi számítógépét de nem biztos a dolgában, szívesen segítünk kiválasztani a megfelelő gépet az ön igényeihez és pénztárcájához mérten.
program hiba

Szoftverek telepítése
hibák feltárása


Meglévő illetve új szoftverek karbantartása, telepítése. Szoftveres hibák elhárítása, szoftverek megfelelő beállítása, konfigurálása.
Számítógép hálózat

Hálózat beállítása
építése


A számítógépes hálózat ma már nélkülözhetetlen több számítógép használata esetén. Segítségével összekapcsolhatjuk lakásban, irodában lévő, számítógépeket, így könnyen megoszthatjuk fájljainkat, nyomtatókat, így bármelyik PC -ről elérjük azokat.
számítógép szerviz figura

Helyszíni karbantartás
Ellenőrzés, Tanácsadás


Számítógépet vásárolna, de nincs hozzá kellő szakrételme?! Szeretné szakszerűen karbantartani számítógépét, hogy napraész legyen? Informatika kérdése van, tanácsra van szüksége? Hívjon minket és eloszlatjuk a kételyeket. Pc javítás Budapest, házhoz megyünk!
számítógép szerviz figura

Távoli
beállítás


A számíytógép hibáinak elháritása távolról az interneten keresztül. Ilyenkor a fizetés utalással történik. Csak kisebb hibákat, gyors beállításokat tudunk így eszközölni a számítógépen!
information technology

Bármilyen informatika
probléma


Természetesen a lista nem teljes, mint a számítógépek szerteágazó hibái szinte végtelenek! Hívjon minket és segítünk! - helyszíni számítógép javítás önnél Budapesten.