Számítógép Szerviz Csomagok

Szervizünk üzletpolitikája, hogy a probléma megoldásra fókuszálunk, ehhez mérten alakítottuk ki árainkat amelyek arányban vannak a megoldandó feladat nagyságával mégse óradíjban történik a számlázás, hanem számítógép egységenként. Árazásunk így átláthatóvá válik, ön előre tudhatja mennyit fog fizetni számítógép megjavítására. Több csomagokat állítottunk össze feladattól komplexitásától függően, amelyek közül választhat.

Amennyiben pedig csomagjaink közül nem találja az ön számára megfelelőt, vagy egyszerre több számítógépet, hálózatot, servert szeretne üzembe helyezni telefonon, vagy emailben érdeklődjön és egyedi árajánlatot teszünk

Csomagjaink

Karbantartás

Ebbe a kategóriába szofveteres vagy hardveres karbantartást vagy hardveres hibaelhárítást.

Szoftveres karbantartás esetén akár több kisebb probléma együttes megoldása is beletartozik. Ilyenkor egy általános karbantartással kezdünk a számítógépen, amely magában foglalja, a számítógép beállításainak finomhangolása, programok frissítése, sebesség növelése és vírusirtás. Ezt követően pedig közösen az ön konkrét problémáit nézzük át és keresünk megoldást.

Hardveres hibaelhárítás esetén - tehát ha a számítógép kikapcsol, újraindul, lefagy, vagy bármilyen rendellen működést tapasztal- feltárjuk a hiba okát és amennyiben meghibásodott alkatrész cseréje szükséges ajánlatott teszünk a javításra. Érdemes telefonban előre egyeztetni a felmerült hibát, így helyszínre érkezéskor már megpróbáljunk olyan alkatrészt magunkkal vinni, amelynek meghibásodását feltételezzük.

Hibaelhárítás

Amennyiben fizikai hiba feltárása mellé, szeretné, hogy szoftveresen is rendbe tegyük az ön számítógépét erre a csomagra van szüksége. Ebben a csomagban először egy hiba detektálással kezdünk, majd egy szoftveres karbantartással folytatjuk a munkát. Egyes esetekben ha a számítógép működéséhez szükséges alkatrész romlott el és nem tudjuk a helyszínen orvosolni a problémát árajánlatot teszünk a javításra, ilyenkor önnek csak az alap karbantartás árát kell kifizetnie.

Telepítés

Meglévő, vagy új számítógépére szeretné feltelepíteni az operációs rendszert akkor erre a csomagra lesz szüksége. Ilyenkor a rendszer telepítésével kezdünk, majd beállítjuk a rendszert, így használatra készen adjuk át a számítógépet, önnek csak élveznie kell. A beállítás magában foglalja az alapvető programok telepítését – mint böngésző, tömörítő, lejátszó, és egyéb a gép működéséhez szükséges programok – driverek telepítését – nyomtató, web kamera, kártyaolvasó – és internet beállítását.

Költöztetés

Felmerülhetnek olyan esetek – új számítógépre vásárlása – amikor meglévő rendszerünk beállításait szeretnénk egy új számítógépre átvinni. Ilyenkor telepítés és beállítás után, segítségükre vagyunk komplett rendszer átköltözetésében a lehetőségekhez mérten. Ilyen beállítások lehetnek, pl. a böngésző könyvjelzői, telepített programok, és azok adatbázisai, rendszer beállítások. A legtöbb esetben sikeresen tudjuk migrálni ezeket a beállításokat akár komplexebb rendszerek esetében is.